Tentoonstellingen...

in de kijker...

Af en toe word ik wel eens gevraagd om mijn werk tentoon te stellen op de één of andere locatie. Dat valt best goed mee, zo weet je dat mijn werk ook gewaardeerd word in de maatschappij. Mensen contacteren me dan ook om eens een foto sessie te doen bij een evenement of een privé fotoshoot.

Als ik me maar goed voel en de mensheid op beeld kan vast leggen. Dit kan over van alles zijn, de mensen die me al kennen weten dat ze steeds op mijn discretie kunnen rekenen en daarom contacteren ze me dan ook graag. Modellen zijn ook zeer geliefd in mijn collectie, dat heeft een andere toets aan m'n werk. Volg hier waar ik tentoon heb gesteld of nog zal doen en of eventueel nog bezig is. Het is het eerste jaar dat ik ga tentoonstellen om zo ook andere mensen te bereiken.

Ook op thema's werken we graag, zoals de locatie van de gemeente of een thema dat je zelf kiest. Meestal doe ik tentoonstellingen samen met mijn collega.
Meer informatie... bel me gerust 0478249416

________________________________________________________________

Maand mei, juni & juli
2020
tentoonstelling in Aalst


Verdere info volgt...

Café 'T Pleintje

Tijdens er geen tentoonstellingen, hangt er sinds 03/09 ook werk op in een volkscafé op het Edmond Van Beverenplein te Gent. In het café zelf hangen de werken, terwijl je een glas benuttigd kun je het bekijken of om naar één of andere show te gaan kijken. De tram en bus stopt net aan de deur en er is daar altijd wel iets te doen !

Catalogus

Iets gezien in de catalogus ?

Foto M. Callant beschikt ook sinds kort over een catalogus, zie je iets dat je aanspreekt kunt u daar van een bestelling plaatsen.

Of hebt u iets in gedachten waarvan je denkt ' Daar zou ik graag een beeld van hebben ' dan neemt u gewoon even telefonisch contact en we spreken samen af voor dat bepaald beeld. Het kan ook anders, wilt u de catalogus inkijken bij u op uw locatie of anders bij mij dan maakt u ook een afspraak. Meer informatie vind u hier

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

© 2019 bij Foto M. Callant.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now