Over mij

Het begon allemaal rond de jaren 2000

Ik fotografeerde toen geregeld artiesten voor op de cover van hun singel en voor optredens. Het heeft een grote sprong gekend toen ik in 2011 in Gent kwam wonen voor de tweede maal. De prachtige gebouwen dat je daar aantreft en de geschiedenis die daar aan vast hangt bracht me nog meer inspiratie op. Het begon als hobby en strand nu op een uit de hand gelopen hobby. Er gaat geen dag voorbij dat ik de camera niet bij de hand heb, dagelijks kom ik nog dingen tegen waar ik toen niet bij stil bleef staan en net dat leg ik maar al te graag vast. In Gent ben ik alvast een gekend figuur en krijg ik ook opdrachten om iets te gaan fotograferen op groot formaat. Alle bewerkingen gebeuren door mijn hand en op afmetingen. Het gaat van klein formaat tot zelfs A2 en A1 formaten. Mijn kring kent me en laat meestal alles door mijn handen maken. Een wereld met één klik laten vast leggen op in de huiskamer op te hangen.

Dat is altijd een spreekwoord van mij geweest " het gebeurt met één klik " Het is trouwens mijn tweede naam Foto M. Callant dat gebruikt word om websites te maken en de naam bekend te maken. De meeste mensen kennen mij ook als " De Gensche Fotograaf "

Hiermee hoop ik u iets te hebben bijgebracht van wie en wat ik ben. Op 1 oktober dit jaar '2019 ben ik 19 jaar bezig in de fotografie wereld en hoop er zeker nog heel wat jaren bij te mogen doen. Zijn er nog vragen of u wilt me boeken, bezoek dan deze contact pagina.

Eigenlijk ben ik een straat fotograaf, al heel wat jaren ben ik singel dus ken ik ook soms eenzame dagen. Maar dit is mijn redding geweest door op straat te komen en foto's te nemen. Zo kom ik toch onder de mensen en ze spreken me ook aan, dat is een goeie rugsteun om de eenzaamheid te verdrijven. Soms zijn er mensen die me om een opdracht vragen en zo ben ik terug op pad. Een goeie uitvinding voor mij die fotografie. Ik beschouw het ook als een soort van kunstenaarswerk, mensen bewonderen dat dan ook online via mijn website's en dat voelt ook goed aan om toch ergens bekend te zijn in de straat van uw stad.

Naast het fotograferen leg ik ook een assortiment van retro camera's aan. Het zijn allemaal stuk voor stuk geschenken dat ik via vrienden en kennissen ontvang. Zo is deze collectie van de grond gekomen, en zeg nu zelf wat is er mooier als je in het zelfde hobby gegeven blijft. Volg hier deze link om ze te bekijken.

© 2019 bij Foto M. Callant. 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now